Oud ijzer actie levert grote opbrengst op voor Tabitha Nederland

15 juli 2020 om 23:12 Maatschappelijk Deel je nieuws

Zaterdag 4 juli is er weer een oud ijzer actie geweest voor stichting Tabitha Nederland. Het was een groot succes! Voor half 9 kwamen de eerste mensen hun oud ijzer al brengen. Er werd rond gereden met meerdere auto’s en karren. Om 13:00 zat de container al voller dan bij de actie in februari!

Verschillende bedrijven sponsorde ons met hun oud ijzer, zoals: autobedrijf Pol Occasions, BCE bikes, kringloopwinkel Overnodig, Rakhorst autoservice, Van Alles Wat en anderen.

Daarnaast reden de mensen af en aan met spullen. Een varkensboer kwam zelfs met de trekker oud ijzer brengen.

“We zagen meer aanhangwagens langskomen dan ooit tevoren. Normaal gesproken halen we zoveel mogelijk spullen uit elkaar, omdat dat meer oplevert. Zaterdag was het zo druk dat we hier haast niet aan toegekomen zijn. We hebben zelfs iemand afgebeld, omdat de container te vol zat.” aldus Anne van stichting Tabitha Nederland. De meest bijzondere en uiteenlopende dingen werden ingebracht: een garagedeur, remschijven, een badkuip, minimaal 30 fietsen, een volledige autodeur, wasmachines en drogers, legerkisten, een lasapparaat en ga zo maar door.

Al met al leverde dit een dikke opbrengst op, waarbij de oud ijzer handel 'Ijzer en Schroothandel BV Putten' ook nog eens flink bedrag sponsorde. In totaal werd er een opbrengst van ongeveer €1600 opgehaald, één van de hoogste bedragen van afgelopen jaren!

Met elkaar dragen we een steentje bij aan de levensomstandigheden en de toekomst van de Bulgaarse weeskinderen. Op 19 september hopen we er weer te staan, in samenwerking met 'Ijzer en Schroothandel BV Putten'. Houd hiervoor de krant en onze Facebookpagina in de gaten.

Kijk voor meer informatie over het werk wat we doen op tabithanederland.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie