Afbeelding
Donkersgoed Multimedia

Kringloop OverNodig verrast zorgpersoneel met 600 speculaaspoppen

18 november 2020 om 15:32 Maatschappelijk

PUTTEN Het vergt flink wat bakwerk, maar dan heb je ook wat (te geven). Drie Puttense bakkers bakten 600 speculaaspoppen om woensdagmiddag weg te geven aan zorgmedewerkers van de verzorgingstehuizen Norschoten, Schauw, Elim en Zorgerf in Putten. Henk van Bokhorst, vrijwilliger bij stichting en Kringloopwinkel OverNodig, was aanjager van het idee. 

Samen met een aantal andere vrijwilligers ging hij woensdagmiddag langs alle verzorgingstehuizen. Met deze actie wilde Van Bokhorst zorgmedewerkers bedanken voor hun extra inzet de afgelopen maanden. ,,De zorgverleners werkzaam bij de verpleeg- en ziekenhuizen hebben het in deze corona tijd enorm zwaar. Graag willen wij hen een hart onder de riem steken”, schrijven de vrijwilligers van Kringloopwinkel en stichting OverNodig. 

,,Graag willen we onze Puttense bakkers Van Looijengoed, Schreuder en Van Dongen hartelijk danken voor hun medewerking. En natuurlijk bedanken we ook onze klanten. Zonder hen hadden we deze actie niet kunnen organiseren”, aldus de vrijwilligers.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie