Afbeelding

Welzijn Putten organiseert netwerkbijeenkomst voor maatschappelijke organisaties en verenigingen die met vrijwilligers werken

15 september 2023 om 08:45 Maatschappelijk

PUTTEN In Stroud is op 6 oktober een netwerkbijeenkomst voor maatschappelijke organisaties en verenigingen die met vrijwilligers werken. Welzijn Putten heeft gastsprekers Willem Jan de Gast en Jacquelien Willemse uitgenodigd om te spreken over de verandering die gaande is op het gebied van vrijwillige inzet.

Mensen willen zich wel vrijwillig inzetten in de samenleving, maar doen dit op een andere manier dan vroeger. Het betekent dat er een slag gemaakt moet worden van binnenhalen en binden naar samenwerken en meebewegen. Op een creatieve manier zullen de sprekers ons meenemen in deze materie.

De netwerkbijeenkomst is op 6 oktober van 10.00 uur tot 14.00 uur. Iedere maatschappelijke organisatie/vereniging in Putten die werkt met vrijwilligers kan zich aanmelden voor deze bijeenkomst. Voor meer informatie: mail naar vrijwilligers@welzijnputten.nl of bel met Elisabeth Eskes: 0341- 357078.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie