Lisette van de Kieft is gek op sport, chips en sushi - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

Lisette van de Kieft is gek op sport, chips en sushi

11 sep, 11:00 op de man af Mensen Op de man/vrouw af © Kim Ligtermoet - 278design
Afbeelding

PUTTEN Voor de negende keer wordt in Putten van 18 tot en met 27 september de Nationale Sportweek georganiseerd. JongPutten zet zich in als aanjager van de activiteiten die bij de diverse clubs en verenigingen in Putten plaatsvinden. Lisette van de Kieft werkt bij Jong Putten en staat deze week centraal in de rubriek ‘Op de man af’. Ze vindt het leukst aan haar werk om sport en bewegen mogelijk te maken voor alle inwoners in Putten, maar als ze een miljoen zou krijgen, begint ze het liefst een ranch in Afrika.

Naam: Lisette van de Kieft 

Leeftijd: 34 jaar

Woonplaats: Harderwijk

Burgerlijke staat: Getrouwd met Maurits en moeder van Milan (4) en Thijn (1) 

Beroep: Coördinator buurtsportcoaches team JongPutten

Vrijwilligerswerk: Altijd actief geweest als trainer en scheidsrechter bij mijn korfbalvereniging en later ook nog in de sponsorcommissie. Met de komst van onze kinderen heb ik daar helaas mee moeten stoppen. 

Hobby´s: Woodtraining 

U werkt voor JongPutten. Wat vindt u leuk aan dat werk?
We hebben een jong, fris en ambitieus team, met elkaar samen werken om sport en bewegen mogelijk te maken voor alle inwoners in Putten vind ik het leukste. 

Mis niks, lees alles van De Puttenaer


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Putten en omliggende plaatsen met de Puttenaer. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Puttenaer lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Putten.