Handen die liefdevol worden verzorgd
Handen die liefdevol worden verzorgd eigen foto

Eindelijk weer warme handen geven in coronatijd

7 december 2021 om 14:46 Mensen

PUTTEN Voor de bewoners van de psychogeriatrische afdelingen ‘Amalia, Alexia en Ariane’ van woonzorgcentrum De Schauw in Putten heeft vorige week woensdag een gezellige verwenmiddag plaatsgevonden. 

Op initiatief van een van de woonzorgassistenten is er een middag georganiseerd waarbij drie massagepraktijken uit Putten (Pauline Krijgsman van Krijgsman Massagetherapie, Erna Romijn van Studio Suza en Annelies Dicke van Adijo Massagetherapie) zich hebben ingezet om de bewoners een ontspannende en verwarmende handmassage te geven. In coronatijden is het voor veel mensen, en zeker voor deze doelgroep, een groot gemis om elkaar geen warme hand meer te kunnen geven. Vanuit deze gedachte is dit initiatief ontstaan.

Naast de handmassage werden de bewoners getrakteerd op een hapje met een sapje en kregen ze als afsluiting een lekkere handcrème mee. De bewoners hebben genoten en zaten na afloop met hun verzorgde handen lekker na te genieten in hun stoel. De reacties van de bewoners waren dan ook hartverwarmend.

Drie Puttense ondernemers (Koopman Repair, Ultra-Lite en familie Torsius) hebben de handen in elkaar gestoken om dit initiatief financieel mogelijk te maken. Zowel de initiatiefneemster als de bewoners danken deze sponsoren voor deze fijne middag. Voor herhaling vatbaar; welke hand pakt het stokje over?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie