Nikki Braafhart neemt deel aan Miss Teen of Gelderland 2023: ‘Volledig uit mijn comfortzone’ - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

Nikki Braafhart neemt deel aan Miss Teen of Gelderland 2023: ‘Volledig uit mijn comfortzone’

1 december 2022 om 21:00 Mensen Roy Froma
Nikki Braafhart: ,,Ik hoop op 23 december heel Ede trots te maken."
Nikki Braafhart: ,,Ik hoop op 23 december heel Ede trots te maken."

EDE ,,Ik dacht dat het vooral om het uiterlijk zou draaien. Belangrijker is echter het lekker in je vel zitten en dat uitstralen.” Nikki Braafhart neemt deel aan de finale van Miss Teen of Gelderland. Op vrijdag 23 december is de finale in Zutphen.

Al langer speelde de Edese met het idee om modellenwerk te gaan doen, maar komt daarvoor niet in aanmerking wanneer de standaardmaten gehanteerd worden. ,,Ik ben 1,55 meter. Gelukkig zijn bij de verkiezing van Miss Teen alle lengtes welkom.” Nikki heeft zich aangemeld zonder iets tegen haar ouders te zeggen. ,,Ik dacht dat het toch niet zou lukk..

Mis niks, lees alles van De Puttenaer


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Putten en omliggende plaatsen met de Puttenaer. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Puttenaer lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Putten.