Jan Brokken brengt passages uit zijn nieuwste werk, afgewisseld met muziek
Jan Brokken brengt passages uit zijn nieuwste werk, afgewisseld met muziek Jelmer de Haas

Concertlezing met Jan Brokken in Theater Stroud op vrijdag 15 maart

1 maart 2024 om 11:37 Muziek

PUTTEN Theater Stroud presenteert samen met Bibliotheek Noordwest Veluwe op vrijdag 15 maart 2024 een bijzondere concertlezing van Jan Brokken met pianospel van Tobias Borsboom. Een prachtige afwisseling tussen muziek en passages uit Brokkens nieuwste werk.  

Jan Brokken is een veelgeprezen schrijver van romans, reisverhalen en literaire non-fictie. Vier van zijn boeken zijn verfilmd en andere worden nog verfilmd. Als schrijver heeft hij internationale bekendheid verworven met boeken als De rechtvaardigen, De vergelding en De Baltische zielen.

Jan Brokken geeft samen met pianist Tobias Borsboom deze bijzondere concertlezing. Een prachtige afwisseling tussen muziek en passages uit zijn nieuwste werk.

Jan Brokken wordt geroemd in binnen- en buitenland. ‘Een goddelijk verteller’, volgens de Volkskrant en de New York Times noemt Brokken ‘a masterful storyteller’.

Theater Stroud organiseert deze avond samen met Bibliotheek Noordwest Veluwe. Na de lezing zijn bij de boekentafel van boekhandel Bruna boeken te kopen en is er de mogelijkheid om ze te laten signeren.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterstroud.nl. Daar kan ook de reservering worden gemaakt voor het borrelarrangement en de Theatertafel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie