Fontanus in de Oude Kerk.
Fontanus in de Oude Kerk. Adri Benschop

Christelijk Interkerkelijk Mannenkoor Fontanus geeft op 15 december in de Hersteld Hervormde Kerk in Putten een Kerstconcert

7 december 2023 om 16:00 Muziek

PUTTEN Voor de mannen van het Christelijk Interkerkelijk Mannenkoor Fontanus heeft het jaar twee vaste hoogtepunten. Het ene is het Bevrijdingsconcert begin mei en de andere is het traditionele kerstconcert. Dit jaar zal het kerstconcert plaatsvinden op vrijdag 15 december in de Hersteld Hervormde Kerk aan de Henslare in Putten.

Fontanus heeft dit jaar actief nieuwe leden geworven. Hierdoor is de ledenlijst gegroeid met meer dan tien enthousiaste zangers. Onder leiding van de vaste dirigent Evert van de Veen hebben de oude en nieuwe leden zich voorbereid op het kerstconcert. De afgelopen maanden is druk geoefend op bekende en wat minder bekende kerstliederen. Een gedeelte van het repertoire zal samen met het publiek, gedeeltelijk in wisselzang, worden gezongen.

Het belooft een bijzondere avond te worden. Voor de muzikale ondersteuning zorgen Bert Elbertsen op het orgel, Henk van der Maten op de piano en Noortje van Middelkoop op de panfluit. De algehele leiding van het avond is in handen van Evert van de Veen. Ds. A. Jonker van de Hervormde Gemeente Putten zal de opening en sluiting van de avond verzorgen.

Om het kerstconcert goed te kunnen volgen, is weer een programmaboekje gedrukt waarin de teksten van alle liederen volledig zijn vermeld, inclusief een vertaling van een Engels lied. Dit boekje wordt bij de ingang van de kerk uitgereikt. De avond begint om 19.30 uur.  De kerk is open om 19.00 uur. De toegang is gratis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie