Maas van de Ruitenbeek is woensdag 21 februari te gast bij de Protestants-Christelijke Ouderenbond (PCOB) in Ermelo.
Maas van de Ruitenbeek is woensdag 21 februari te gast bij de Protestants-Christelijke Ouderenbond (PCOB) in Ermelo. Sjoerd van der Wal

Presentatie ‘Op reis door Europa’ met Veluws natuurgids en natuurfotograaf Maas van de Ruitenbeek in Baanveger Ermelo

11 februari 2024 om 20:00 Natuur en milieu

ERMELO Maas van de Ruitenbeek is woensdag 21 februari te gast op de maandelijkse middag van de Protestants-Christelijke Ouderenbond (PCOB) in Ermelo.

Maas is een geboren en getogen Veluwenaar. Al vroeg was hij geïnteresseerd in alles wat met natuur en landschap te maken had. Op jonge leeftijd kwam hij in contact met boswachters en jachtopzieners en van hen heeft hij veel opgestoken van natuur, wild en het beheer ervan. Maas is al ruim 30 jaar werkzaam als natuurgids en natuurfotograaf. 

NATUURFOTOGRAFIE

Fotograferen is inmiddels meer dan een uit de hand gelopen hobby. Niet alleen op de Veluwe of elders in Nederland is Maas te vinden met zijn camera’s, maar ook buiten onze landsgrenzen. 

EUROPESE NATUUR ONDER DE LOEP

Ook Europa wordt door hem onder de loep genomen. Prachtige gebieden in verschillende Europese landen zijn inmiddels bezocht en Maas heeft daar veel opnamen gemaakt. De geisers op IJsland, de grotten van Postonja, de hoge Alpen van Zwitserland, de zeearenden in Polen en meer.

PERSOONLIJKE BELEVENISSEN

De presentatie Op reis door Europa is voorzien van passende achtergrondmuziek en natuurgeluiden. Tijdens de presentatie geeft Maas deskundig commentaar en uitleg en gaat hij in op persoonlijke belevenissen in deze wonderlijke wereld.

Iedereen is van harte welkom in de Baanveger, IJsbaanweg 45 te Ermelo. Aanvang 14.15 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie