Afbeelding
Veluwe Duurzaam

Gratis online advies energiebesparing voor inwoners Putten

27 januari 2021 om 15:02 Natuur en milieu

PUTTEN Inwoners van Putten kunnen online gratis advies krijgen via het loket Veluwe Duurzaam over bijvoorbeeld energiebesparing en de aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Veluwe Duurzaam, dat in opdracht werkt van de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Elburg, Nunspeet, Oldebroek en Hattem, heeft hiervoor een online energie-spreekuur. ,,Een van onze energieadviseurs geeft advies dat past bij jouw woonsituatie. Zij zijn onafhankelijk en op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving’’, aldus Veluwe Duurzaam. Het spreekuur is zowel voor inwoners die al aan de slag zijn met duurzaamheid als voor mensen die zich nog aan het oriënteren zijn. 

AANMELDEN Een adviesgesprek duurt ongeveer 25 minuten. Iedereen die zich aanmeldt, kan zelf een dag en tijdstip tussen 18.00 en 20.00 uur uitkiezen. ,,Mensen kunnen kiezen uit de volgende opties: bellen, videobellen via WhatsApp of een Skype-gesprek (met of zonder beeld). Aanmelden kan via de site www.veluweduurzaam.nl/advies/energiespreekuur.

,,De hoofdvraag en aanvullende informatie, zoals tekeningen of nota’s, kunnen bij de aanmelding alvast worden doorgegeven. Hoe meer informatie er voorafgaand aan het gesprek bekend is, hoe efficiënter het gesprek verloopt’’, tipt Veluwe Duurzaam.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie