Zonsondergang boven het Wolderwijd bij jachthaven De Knar.
Zonsondergang boven het Wolderwijd bij jachthaven De Knar. Foto: Adrienne Kaak Natuurfotografie

Geef de toekomst van de Randmeren vorm, denk mee tijdens regionale Randmeren Sessie in Huis van Ermelo

2 december 2023 om 14:00 Natuur en milieu

ERMELO Toekomstvisie Randmeren is een participatieproject op initiatief van Gastvrije Randmeren waarin vijftien gemeenten - waaronder ook Ermelo - de handen ineen slaan om samen met bewoners, bezoekers, ondernemers en maatschappelijke organisaties een toekomstvisie voor de Randmeren te schetsen.

Gastvrije Randmeren nodigt inwoners daarom uit voor een regionale Randmeren Sessie in Ermelo op 13 december van 19.30 tot 21.30 uur in het Huis van Ermelo, Raadhuisplein 2. De Randmeren, en dus ook het Wolderwijd en het Nuldernauw, zijn volop in ontwikkeling en staan de komende jaren voor veel uitdagingen.

Eveline van der Beek licht namens Gastvrije Randmeren toe: ,,De vraag is: hoe zorgen we ervoor dat dit waardevolle landschap ruimte blijft bieden aan mens en natuur? Met elkaar bedenken we concrete en slimme oplossingen voor vraagstukken die we alleen samen kunnen aanpakken. Hoe ongewoon of ambitieus je plannen ook zijn - wij willen ze horen. We delen onze dromen, of juist onze zorgen, en gaan met elkaar in gesprek over de onderwerpen natuur, recreatie, landschap en watersport.”

Aanmelden via info@toekomstvisierandmeren.nl/. Info: toekomstvisierandmeren.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie