LEERKRACHT Live CHE - studiekiezers maken kennis met basisonderwijs
LEERKRACHT Live CHE - studiekiezers maken kennis met basisonderwijs Cornelies fotostudio

Leerkracht Live voor studiekiezers op basisschool De Schuilplaats in Putten

18 februari 2020 om 22:12 Onderwijs Deel je nieuws

Op dinsdag 10 maart 2020 zijn studiekiezers van harte welkom op basisschool De Schuilplaats in Putten om een ochtend mee te kijken in de klas. Tijdens LEERKRACHT Live krijgen de studiekiezers een beeld van een levendige dag op een basisschool. Ze volgen een les in de boven- en onderbouw en ontmoeten leerkrachten, Pabo-stagiaires en de leerlingen.

De opleiding Leraar Basisonderwijs van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) en de partnerscholen organiseren samen deze voorlichtingsactiviteit om studiekiezers te helpen bij hun studiekeuze. Er is grote vraag naar nieuwe leerkrachten voor het christelijke basisonderwijs.

De CHE biedt diverse routes om opgeleid te worden tot leraar basisonderwijs. Studenten kunnen in voltijd of deeltijd studeren, vooral in de praktijk leren via de Praktijkpabo of een overstap maken uit een ander werkveld en het zij-instroomtraject volgen.

Informatie en aanmelden via www.che.nl/leerkrachtlive.
Geïnteresseerden die willen kennismaken met de opleidingsmogelijkheden voor Leraar Basisonderwijs, zijn van harte welkom tijdens een Open Avond op de CHE. www.che.nl/opendag

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie