Afbeelding
Google Streetview

Groevenbeek Putten maakt film voor aanstaande brugklassers

28 december 2020 om 13:27 Onderwijs Coronavirus

PUTTEN De fysieke open dag van vmbo-school Groevenbeek in Putten kan vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. De school maakt dit jaar daarom een (interactieve) film voor aanstaande brugklassers. Deze video zal maandag 11 januari via de website van de school te zien zijn. 

Leerlingen van groep 8 hebben tot nu toe twee keer de mogelijkheid gehad om fysiek kennis te maken met Groevenbeek. Dit was in november, toen veel leerlingen met hun klas op bezoek zijn geweest tijdens de kijk- en doedagen, en bij een een open lesmiddag waar leerlingen zich voor konden inschrijven. Na de kerstvakantie zijn er nog twee open lesmiddagen. Hiervoor kunnen achtstegroepers zich nog inschrijven. Ouders van de leerlingen hebben Groevenbeek dit schooljaar niet kunnen bezoeken.

GROEVENWERELD Voor de kerstvakantie liepen twee camerateams op de school rond om gedurende twee volle schooldagen opnames te maken voor de open huis-film ‘Welkom in onze Groevenwereld’. Tortilla Media heeft de opnames gemaakt. Dit mediabedrijf wordt gerund door de broers Roland en Remco Guijs. Zij zijn oud-leerlingen van Groevenbeek Ermelo.

VIRTUELE LOKALEN In de interactieve film wordt de kijker meegenomen in het schoolleven van Werner. Hij zit in de brugklas en laat zien hoe het leven van een ‘brugger’ op Groevenbeek eruitziet. ,,Daarnaast krijg je als kijker ook de mogelijkheid om virtuele lokalen binnen te stappen om bij specifieke onderwerpen meer informatie te krijgen. De groep 8-leerling krijgt in de online tour een aantal meerkeuzevragen uit de lessen voorgelegd, die thuis vanaf de bank met een muisklik beantwoord kunnen worden”, aldus de school in een persbericht.

De twee afdelingen van Groevenbeek Ermelo zullen de film van hun online open dag op een andere datum uitzenden.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie