Team Kasteel De Vanenburg proost op mooie prestatie
Team Kasteel De Vanenburg proost op mooie prestatie Gerlies Schuit-van de Ridder

Culinaire waardering voor Kasteel De Vanenburg in Lekker500

Overig Deel je nieuws

PUTTEN Het restaurant van Kasteel De Vanenburg is als 'nieuw' restaurant opgenomen in de Lekker500, de onafhankelijke restaurantgids die jaarlijks de vijfhonderd beste restaurants van Nederland presenteert. ,,Het restaurant met een karakteristiek glas-in-lood plafond en het uitzicht op de uiterst verzorgde kasteeltuinen is werkelijk fenomenaal", oordelen de inspecteurs van Lekker500. ,,De presentaties zijn verzorgd en als gast voel je je zeer welkom."

Het team van Kasteel De Vanenburg is heel blij met deze vermelding in de culinaire ranglijst. ,,In de keuken besteden we veel aandacht aan de gerechten," vertelt chef-kok Richard Broersma. ,,Alles maken we vanaf de basis tot een verrassende en smakelijke creatie. De vermelding in Lekker500 was een grote verrassing."

Aanvullend daarop vertelt Bernhard Baan, General Manager, vol trots: ,,Voor sommige collega's kwam deze notering wellicht als een grote verrassing; anderzijds is dit ook een mooie – in mijn ogen zelfs gepaste – erkenning voor het feit dat hier dagelijks een topprestatie wordt geleverd, die door onze gasten zeer goed wordt gewaardeerd."

JONGE BEDIENING ddat gastvrijheid erg belangrijk is op het 17e-eeuwse landgoed, blijkt ook uit de recensie in de restaurantgids: ,,Pluim voor de jonge bediening die enthousiasme en betrokkenheid uitstraalt, waardoor we ons gast zeer welkom voelen", vertelt de beoordelaar.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vergrijzing door bevolkingsgroei, maar regionale verschillen blijven 8 aug, 11:02
Afbeelding
Wasdroger in brand op bovenverdieping restaurant 6 aug, 19:32
Afbeelding
Binnen bij Bezoekerscentrum Nunspeet: Ontdek de Veluwse natuur Uitjes in de regio 6 aug, 15:05
Logo
Afbeelding
Historisch museum De Tien Malen: een kijkje in de geschiedenis van Putten Uitjes in de regio 5 aug, 15:21
Afbeelding
Echte mensen bij het Marius van Dokkum Museum Uitjes in de regio 5 aug, 14:46
Afbeelding
Geslaagde start van kermis Putten 5 aug, 09:16
Afbeelding
Provincie Gelderland vaart voor het eerst mee met Pride Amsterdam 5 aug, 08:45