Ook nieuwkomer Albert de Bruin heeft de belofte afgelegd onder het toeziend oog van de gemeenteraad.
Ook nieuwkomer Albert de Bruin heeft de belofte afgelegd onder het toeziend oog van de gemeenteraad. Annemieke Westphal-Kreeftmeijer

Nieuwe gemeenteraad Putten geïnstalleerd

30 maart 2022 om 22:45 Overig

PUTTEN De gemeenteraadsleden voor de bestuursperiode 2022-2026 zijn beëdigd door de voorzitter van de gemeenteraad, burgemeester Lambooij. Op woensdagavond 30 maart 2022 legden de raadsleden de eed of belofte af.

De gemeenteraad van Putten verwelkomde de volgende nieuwe raadsleden: Albert de Bruin (VVD), Jorrit Heinen (VVD), Anja ten Bolscher-Pijffers (VVD) en Saskia de Graaf-Bakker (ChristenUnie). Ewoud ’t Jong (SGP) is ook beëdigd als raadslid. Ondertussen blijft hij aan als wethouder. Deze dubbelfunctie is toegestaan totdat een nieuw college is benoemd.

SAMENSTELLING NIEUWE GEMEENTERAAD
WIJ PUTTEN wordt vertegenwoordigd door H.G. (Herman) Luitjes, W. (Wilma) van Voorst-Ruiter, M. (Rien) van den Hoek en J. (Joyce) Kamphuis.

GEMEENTEBELANGEN wordt vertegenwoordigd door R. (Robin) Hoogendijk, H. (Henk) Koornneef en E. (Ellis) van Dam.

De CHRISTENUNIE wordt vertegenwoordigd door T.J. (TeunJan) van Ooijen, E.A. (Erik) van Hemel en S. (Saskia) de Graaf-Bakker.

De SGP wordt vertegenwoordigd door E.T. (Ewoud) ’t Jong, J. (Hans) ten Klooster en J. (Jan) van den Brink.

Het CDA wordt vertegenwoordigd door W. (Wim) van de Koot, G. (Gertine) Elsenaar-Van Rooijen en J.M. (Annemarie) Kemp-Van de Brug.

De VVD wordt vertegenwoordigd door A.W. (Albert) de Bruin, G.J. (Jorrit) Heinen en M. (Anja) ten Bolscher-Pijffers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie