Afbeelding
Annemieke Westphal-Kreeftmeijer

Gezellige drukte tijdens de boeldag Hervormde Gemeente Putten

24 mei 2022 om 08:36 Overig

PUTTEN Veel spullen wisselden van eigenaar tijdens de boeldag die afgelopen zaterdag op het parkeerterrein aan de Brinkstraat werd gehouden. Deze boeldag wordt jaarlijks gehouden door de Hervormde Gemeente Putten om inkomsten te genereren voor het kerkbeheer, de diaconie en goede doelen.

Mede door het mooie weer was het gezellig druk op het parkeerterrein bij de bibliotheek. Er waren buiten veel kraampjes opgesteld en er was een aparte afdeling ingericht waar alle meubelen stonden opgesteld. Ook de Snuffelhal was geopend. Kinderen konden zich laten schminken en er was een springkussen opgesteld waar veel kinderen hoorbaar van genoten. Ook de inwendige mens was niet vergeten. De broodjes hamburger en haring, maar ook de oliebollen vonden gretig aftrek bij de bezoekers.

De werkgroep van de boeldag houdt zich het hele jaar bezig met het verzamelen en verkopen van goederen en het voorbereiden van deze boeldag. De Snuffelhal is overigens iedere zaterdagmorgen geopend van 9.30 uur tot 12.30 uur. Dat is tevens het moment om spullen in te leveren voor de verkoop. De ingebrachte goederen moeten overigens wel schoon en bruikbaar zijn.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie