Mensen met oldtimer gezocht - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

Mensen met oldtimer gezocht

21 juni 2022 om 10:28 Overig Annemieke Westphal-Kreeftmeijer
 Om onze ouderen een geluksmomentje te bezorgen zijn Wendy en René op zoek naar mensen met een oldtimer of een liefhebbersauto.
Om onze ouderen een geluksmomentje te bezorgen zijn Wendy en René op zoek naar mensen met een oldtimer of een liefhebbersauto.

PUTTEN Om ouderen in Putten op zaterdag 2 juli een geluksmomentje te bezorgen is de Stichting Gelukkig Ouder Worden dringend op zoek naar mensen met een oldtimer of een liefhebbersauto. Ook andere voertuigen als brommers, motoren of bijzondere trekkers zijn van harte welkom.

Wendy de Haan, bestuurslid van de stichting, legt uit: ,,Op zaterdag 2 juli van 11.00 uur tot 15.30 uur wordt er een mooie dag georganiseerd voor zowel bewoners van zorginstellingen in Putten als de eigenaars of bestuurders van mooie oldtimers. Dan wordt The Good Old Time(r)s Rit verreden. We beginnen met een hartelijke ontvangst bij vijf versch..

Afbeelding
Evenementen 11 uur geleden Wildproeverij met Harderwijkse bands en speciaalbier bij Stichting Onderstroom in Harderwijk
Afbeelding
Rechtbank 15 uur geleden 36 maanden celstraf geëist tegen 19-jarige hoofdverdachte overval Fletcher Hotel in Putten
Afbeelding
Overig 15 uur geleden Bestel oliebollen bij het St Jansdal in Harderwijk voor het goede doel
Afbeelding
Overig 17 uur geleden Eindejaars Energiebespaaractie voor de inwoners van de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem
Afbeelding
Overig 19 uur geleden Even terug naar de jaren vijftig met The Wieners, deze band treedt op in Theater Stroud Putten
Logo
Afbeelding
Overig 21 uur geleden In Putten werden 43 bestuurders betrapt op rijden onder invloed

Mis niks, lees alles van De Puttenaer


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Putten en omliggende plaatsen met de Puttenaer. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Puttenaer lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Putten.