Nationale zwemtopper met veel mogelijkheden - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

Nationale zwemtopper met veel mogelijkheden

11 jul, 15:54 Overig Foto: Marco Jansen
Kim Vos kan bij Triton Putten vijf uur per week in het zwembad trainen.
Kim Vos kan bij Triton Putten vijf uur per week in het zwembad trainen.

PUTTEN Tussen de wedstrijdzwemmers van Triton traint sinds mei een nationale zwemtopper. Kim Vos wil zich onder begeleiding van zwemcoach Hans Stoffers verder ontwikkelen. ,,Ik wil weer op mijn oude niveau komen en het liefst wat beter worden.” 

Kim Vos (22) komt uit het Brabantse Geertruidenberg en woont sinds een jaar in Harderwijk. Hier is ze toevalligerwijs neergestreken. ,,Ik deed animatiewerk op campings in Duitsland, België en Nederland en werd op camping de Konijnenberg in Harderwijk geplaatst om te werken. Mijn douche was kapot en zo heb ik mijn vriend Jarmo leren kennen, hij is loodgieter. Ik ben verhuisd en na de zomervakantie blijven hangen’’, vertelt Kim, die nu in ’t Harde als planner/coördinator bij VolkerWessels werkt en de master bewegingswetenschappen studeert op de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Mis niks, lees alles van De Puttenaer


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Putten en omliggende plaatsen met de Puttenaer. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Puttenaer lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Putten.