Beachpull Power en Party - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

Beachpull Power en Party

12 jul, 17:05 Overig BeachPull Putten
Afbeelding

PUTTEN Het afgelopen weekend konden we weer genieten van het grootse tractor pulling evenement Ultra-Lite Beachpull in Putten. Tijdens deze 20-jarige jubileumeditie werd er flink uitgepakt. Strand Nulde werd omgetoverd in een Inter-Techno Arena waar zowel de Nederlandse als de Europese topteams met hun machines op het strijdtoneel te zien waren.

SPECTACULAIR PROGRAMMA Spektakel, vermaak en samenhorigheid was te verwachten tijdens Beachpull. In totaal vochten er bijna 250 machines in 22 verschillende wedstrijdklassen voor een overwinning op de twee hoogwaardige kleibanen. In de zware klassen reden machines met maar liefst 8.000 pk aan boord! Vergelijk dat eens met het vermogen van uw auto! Met trots verschenen er 3 Eurocup klassen aan de start: Supersport 3,6 ton, Supersport 4,5 ton en Mini Unlimiteds waarvoor deelnemers uit Duitsland, Zweden en Denemarken naar Putten kwamen. Het rennerskwartier was vrij toegankelijk. Iedereen kon de prachtige en megasterke machines van heel dichtbij bekijken. Er waren teamleden die het een en ander over hun passie wilden ve..

Mis niks, lees alles van De Puttenaer


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Putten en omliggende plaatsen met de Puttenaer. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Puttenaer lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Putten.