Afbeelding

Dagje naar Oude Ambachten & Speelgoed Museum

26 juli 2022 om 08:00 Overig

PUTTEN Dagbegeleiding De Schauw gaat ieder jaar een dagje weg met alle cliënten en vrijwilligers. Zij hebben al vele mooie uitstapjes met elkaar mogen beleven. Een van de cliënten stelde voor om naar het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur te gaan. Een heel goed idee.

Helaas moest wegens corona het uitje worden uitgesteld, maar van uitstel kwam geen afstel. Half juli was het dan eindelijk zo ver. Het weer zat mee en iedereen had een goed humeur bij zich. De dag begon met een kopje koffie en gebak bij Zorggroep locatie Elim. Na al dit lekkers vertrokken de auto’s, inclusief een aanhanger met rollators en rolstoelen, richting Terschuur. Daar aangekomen werden de verschillende routes door het museum gestart. Te beginnen met de oude ambachten wat zorgde voor een hoop reacties van herkenning.

Tussen de middag stond er een heerlijke lunch klaar met broodjes, soep en kroketten. Na de lunch startte de route van het oude speelgoed. Ook daar was veel moois te zien zoals rijdende treintjes, oude poppenhuizen, lego en nog veel meer.

Deze indrukwekkende dag werd afgesloten op het terras van De Schauw in Putten, met een kopje koffie en een chocolaatje. Iedereen kreeg nog een mooi kaartje en een zakje met oud Hollands snoep, ter herinnering aan deze mooie dag.

Bij de dagbegeleiding in De Schauw komen senioren met een indicatie voor wie deelname aan reguliere activiteiten voor senioren in Putten niet of weinig mogelijk is. Belangstellenden die ook interesse hebben in dagbegeleiding en of degene die denkt dat een familielid hiervoor in aanmerking komt kunnen contact opnemen met 088-056 3000 en vragen naar de dagbestedingscoach van Dagbegeleiding De Schauw of stuur een mail naar dagbegeleiding.putten@znwv.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie