Afbeelding
VVV Putten

VVV Putten zoekt ambassadeurs

28 juli 2022 om 08:49 Overig

PUTTEN Wie wil helpen bij de promotie van Putten? Word ambassadeur van onze gemeente. Aanmelden kan bij de VVV.

Het toeristisch seizoen begint altijd in april en dit jaar mochten we in Putten ook al vele toeristen ontvangen. Nu de schoolvakanties zijn begonnen wordt de grootste groep bezoekers verwacht. Deze bezoekers willen natuurlijk ook graag weten wat er allemaal te doen is in Putten.

Net als voorgaande jaren heeft VVV Putten ook dit jaar toeristische gidsen en handzame plattegrondjes verspreid met een mooi overzicht van activiteiten, accommodaties en horeca. Nieuw dit jaar zijn de bierviltjes met een QR-code. Scan bij de horeca de QR-code op het viltje en men weet direct welke leuke activiteiten er voor deze week op de planning staan.

Bezoekers van Putten willen graag weten wat de pareltjes van Putten zijn. En wie kan dat nou beter vertellen dan onze eigen inwoners. De verscheidenheid aan bezoekers vraagt ook om een verscheidenheid aan tips. Wie vindt het leuk om een blog te schrijven over het eigen favoriete uitje of het mooiste plekje in Putten? Aanmelden kan nu bij VVV Putten. Dan kan in de winkel op het Kerkplein of via info@vvvputten.nl. De blog wordt gepubliceerd op de website van VVV Putten en gedeeld op de sociale media.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie