Omgekeerde vlaggen worden tijdelijk weggehaald - De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

Omgekeerde vlaggen worden tijdelijk weggehaald

29 aug, 13:00 Overig Henk Hutten
Razziaherdenking op 1 oktober 2016
Razziaherdenking op 1 oktober 2016

PUTTEN De boeren uit Putten werken mee aan een respectvolle razziaherdenking en halen de omgekeerde vlaggen tijdelijk weg.

,,De boeren uit Putten willen niemand voor het hoofd stoten tijdens de razziaherdenking die op zaterdag 1 oktober wordt gehouden. Daarom worden de omgekeerde vlaggen tijdelijk weggehaald uit respect en piëteit voor de nabestaanden, die hier mogelijk aanstoot aan nemen. De boeren behouden het recht de vlaggen weer terug te hangen”, legt Anne Rozendaal, woordvoerder namens de boeren, uit.

STIL BOERENPROTEST Sinds zaterdag 16 juli wapperen er, als stil boerenprotest, ongeveer honderd omgekeerde Nederlandse vlaggen langs een aantal wegen in Putten om de grote nood, wanhoop en onzekerheid te symboliseren waar de boeren en hun gezinnen op dit moment in verkeren. ,,Met de naderende razziaherdenking op 1 oktober worden deze vlagg..

Mis niks, lees alles van De Puttenaer


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Putten en omliggende plaatsen met de Puttenaer. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Puttenaer lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Putten.