Afbeelding
Eigen foto

Oldtimers kunnen nog meerijden voor het goede doel

1 september 2022 om 11:45 Overig

PUTTEN Ouderwetse benzine- en dieselgeuren, uitlaten die vrolijk dampende walmen afscheiden, brullende motoren, glimmende carrosserie, mannen die een beetje zenuwachtig om hun oldtimer heenlopen, echtgenotes die daarom soms een beetje moeten (glim)lachen en dan het startschot van de burgemeester: bám ! De start van de Toertocht voor oldtimers op zaterdagochtend 17 september aanstaande vanaf het Kerkplein is begonnen.

Ook dit jaar houdt Lions Putten “Arkemheen” weer de Toertocht voor oldtimers en zoals gebruikelijk gaat het inschrijfgeld van de equipes en de inbreng van sponsoren naar goede doelen. Dit jaar zijn de goede doelen een Brain Trainer voor bewoners met dementie die op zorglandgoed Groot Spriel verblijven en voor de stichting Anak Terlantar (het vergeten kind). Deze stichting zamelt geld in voor operaties van kinderen in Indonesië met de zogenoemde olifantsziekte, waarbij de ouders geen geld hebben voor een operatie. Lions Putten “Arkemheen” is hiermee van betekenis voor mensen dichtbij en ver over onze landsgrenzen heen.

Er zijn nog plekken beschikbaar om mee te rijden. Kijk voor nadere informatie op www.lionsputten.nl of bel met Alrik de Haas (06 – 392 755 63) voor meer informatie of om op een andere wijze financieel bij te dragen aan beide goede doelen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie