De winnaars: Sandra & Maurits Schriever (voor Tandartspraktijk de Witte)
De winnaars: Sandra & Maurits Schriever (voor Tandartspraktijk de Witte) Foto door Selma de Witte (naast sponsor ook lid van de Rotary Club en toernooifotograaf van dienst)

8e Rotary bedrijven tennistoernooi

8 september 2022 om 12:59 Overig Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag, 3 september, was het dan eindelijk weer zo ver. Na 2 jaar noodgedwongen te hebben overgeslagen mochten we weer strijden om de wisselbeker. Oude bekenden en ook nieuwe sponsoren meldden zich voor de lunch bij Tennis Vereniging Putten in Het Laakhuisje. 

Onze voorzitter, Masha, heet de spelers en sponsoren van harte welkom en vertelt kort iets over het doel waarvoor we tennissen - De Blijf Groep, een stichting die zich inzet om huiselijk geweld te stoppen. De Blijf Groep verleent ambulante hulpverlening voor wie thuis kan blijven, crisisopvang en begeleid wonen voor wie niet thuis kan blijven. 

Vervolgens richt onze wedstrijdcommissaris van het eerste uur, Jan, zich tot de spelers met een korte uitleg over de opzet van de competitie, waarin men wordt ingedeeld naar speelsterkte om het zo lang mogelijk spannend en aantrekkelijk te houden. En dat is gelukt! Van de eerste partij tot de zinderende finale vermaakt iedereen zich weer als vanouds. Het was smullen voor de toeshouwers vanaf het zonovergoten terras, maar ook aan de kleinere (en soms ook grotere)  supporters was gedacht, met een clinic aangeboden door een van de trainers van Het Laakhuisje. 

Tja, en dan de resultaten... Alle podiumplekken waren voor de twee hoofdsponsoren, die elk met 2 teams van 2 spelers meededen (we spelen dubbelspel). Op het center court kwam dit jaar als winnaar het 1e team van Tandartspraktijk de Witte uit de bus (zie foto), na een pittige finale tegen het 1e team van MacDonalds. Op baan twee werd gestreden om plek 3 en 4, die in dezelfde volgorde door de 2e teams van dezelfde sponsoren werd beslecht. De nummers 1 t/m 4 werden gehuldigd en kozen een mooie prijs uit. De wisselbeker mag weer naar de graveur om de 8e trotse winnaars te vereeuwigen. Met dank aan onze sponsoren: Tandartspraktijk de Witte, MacDonalds Ermelo, FIER Architecten, Texas Digital, A Motion Company, Benegas en Valyou Management.

Voor meer informatie over de Blijf Groep: https://www.blijfgroep.nl/

Voor meer informatie over Rotary Club Harderwijk-Oud Groevenbeek: https://www.rotary.nl/harderwijkoudgroevenbeek/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie