Afbeelding
Eigen foto

De meeste stemmen voor Vrienden van Hospice Nijkerk

17 oktober 2022 om 14:08 Overig

PUTTEN De Rabobank maakte tijdens een feestelijke finaleavond bij voetbalvereniging SDC in Putten bekend dat Stichting Vrienden van Hospice uit Nijkerk de meeste stemmen heeft gekregen tijdens de stemcampagne voor Rabo ClubSupport 2022 in de regio Randmeren.  Alida van der Hout en Evert Nagel ontvingen de cheque uit handen van Arthur Woensdregt, directeur van Rabobank Randmeren en Ilja Schmohl, lid van de raad van commissarissen van Rabobank Randmeren.

Rabobank bedankt al haar leden die de afgelopen periode hebben gestemd op hun favoriete club. ,,Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan de maatschappelijke doelen en ambities van verenigingen in Nederland. In de regio Randmeren zijn 11.500 stemmen uitgebracht op de tweehonderd clubs die zich hadden ingeschreven met een maatschappelijk doel. In totaal verdeelde Rabobank in Randmeren 125.000 euro van haar coöperatief dividend onder de deelnemende clubs.

RABO CLUBSUPPORT ,,Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al twintig jaar verenigingen door heel Nederland met Rabo ClubSupport. Een gezond verenigingsleven is een belangrijk onderdeel van een duurzaam en leefbare regio. Samen met de partners NOC*NSF, LKCA en verschillende bonden bied Rabobank clubs en verenigingen kennis, netwerken en geld. De bank biedt vanuit haar coöperatief dividend, een fonds om de regio te versterken, extra hulp aan de verenigingen met de meeste stemmen. Zo helpen we samen om verenigingsleven in Nederland gezond en toegankelijk te houden.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie