Rood-Wit scoort 0-5
Rood-Wit scoort 0-5 tvbloeme

Rood-Wit’58 boekt gemakkelijke overwinning in Wolfheze tegen hekkensluiter Wodanseck, 0-5

6 november 2022 om 19:50 Overig Deel je nieuws

Veenhuizerveld: Rood-Wit’58 begon in Wolfheze tegen de plaatselijke SV Wodanseck met een wat uitgedunde selectie door een aantal blessuregevallen. Toch was het niet de vraag of, maar met hoeveel doelpunten verschil ze deze middag weer naar huis terug zouden keren.

Rood-Wit’58 zette vanaf het begin de druk er op en kreeg gelijk al wat mogelijkheden maar de voorhoede begon te gretig en werd terug gefloten door buitenspel. De eerste echte grote kans voor Rood-Wit’58 was voor Tristan Stoffer die de bal van grote afstand op doel schoot waar de bal hard tegen de lat knalde. In de 27e minuut was het dan raak. Op links werd Giovanni Vermeulen aangespeeld en zijn voorzet werd bij de 2e paal goed binnen gekopt door Job van Eijden, 0-1. In de 45e minuut werd de bal op rechts de diepte in gespeeld waar de bal door Marcel van Nieuwenhuizen naar links werd doorgespeeld   op Job van Eijden die voor een leeg doel de bal binnenschoof, 0-2

De tweede helft probeerde Rood-Wit’58 de score op te voeren maar Wodanseck trok zich helemaal terug waardoor het lastig werd een gaatje in de verdediging te vinden. Met een uur gespeeld kwam Justin Bos door het midden naar voren en schoot de bal van ruim 20 meter strak in de linker benedenhoek, 0-3. Ruim 5 minuten later werd de bal hoog de zestienmeter van Wodanseck in gespeeld waar de bal prachtig in de kruising werd geschoten, alleen was het een eigen doelpunt… Net voor tijd werd Marcel van Nieuwenhuizen op rechts diep aangespeeld, die liet de doelman van Wodanseck kansloos door de bal laag in de verre hoek binnen te schieten, 0-5, wat ook de eindstand werd.

Volgende week speelt Rood-Wit’58 om 14.30 uur  op sportpark “De Eendracht” tegen CHRC uit Heelsum