Het Van Amsterdam Duo
Het Van Amsterdam Duo Het Amsterdam Trio

Origineel en afwisselend Randmeerconcert in Zeewolde

18 november 2022 om 07:35 Overig Deel je nieuws

Op zondagmiddag 27 november treedt het Van Amsterdam Duo op, met de originele combinatie voor viool en accordeon in De Verbeelding in Zeewolde. De perfecte plek voor dit duo, Jeanine (viool) en Vincent (accordeon) van Amsterdam, broer en zus. 

Na hun afstuderen met de hoogste onderscheidingen, hebben ze ieder apart een eigen muziekcarrière opgebouwd, maar ook samen en in ensembles. Allebei zijn ze prijswinnaars van Nederlandse en internationale concoursen. Als duo hebben ze veel succes en een aantal geslaagde CD’s opgenomen.

Na een eerder succesvol optreden in de serie Randmeerconcerten biedt ook het huidige programma een fantastische afwisseling van verschillende soorten muziek. Van de heerlijke barokklanken van C. Ph. E. Bach tot modernere composities uit verschillende landen. Dit zijn melodieuze stukken die goed in het gehoor liggen, onder andere stukken van een Nederlandse componist die een speciale prijs won, een Turkse pianist en componist die optrad in de serie Meesterpianisten in het Concertgebouw en een Poolse componist die de weemoedige ziel van Centraal-Europa vertolkt. De afsluiting is een Rapsodia española waar het Spaanse temperament vanaf spat. Alles bij elkaar is het een origineel  programma dat iedereen zal waarderen.

Datum, tijdstip en plaats: zondagmiddag 27 november 2022. Aanvang 14:00 uur. Theater De Verbeelding. Adres: De Verbeelding 25, 3892 HZ Zeewolde. Gratis koffie of thee in de pauze.

Reserveren is niet nodig. Losse kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa (met pin of contant) en via de Ticketunie: https://secure.ticketunie.com/wid.../299/43/OrderActvity/661.

Informatie over reserveren, inhoud en organisatie van het concert is te vinden op www.randmeerconcerten.nl

________________________________________________________________________

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie