Er zijn nog kaarten te koop voor de rock’n‘rollband The Wieners.
Er zijn nog kaarten te koop voor de rock’n‘rollband The Wieners. The Wieners

Even terug naar de jaren vijftig met The Wieners, deze band treedt op in Theater Stroud Putten

7 december 2022 om 12:00 Overig

PUTTEN Op het podium van Theater Stroud speelt zaterdag 17 december Rock’n’rollband The Wieners nostalgische muziek uit jaren vijftig van de vorige eeuw. Speciaal in verband met de feestdagen heeft het theater voor dit optreden een fijne DonkereDagenDeal, een mooi cadeau-idee voor de decembermaand. 

Rock’n’rollband The Wieners gaat terug naar de begindagen van de popmuziek: the fifties! Van de country/blues en honky tonk van Hank Williams en Webb Pierce, via de sun-rockabilly van Carl Perkins en Johnny Cash, tot en met het meer gepolijste werk van onder anderen Ricky Nelson en The Everly Brothers. Prachtige, authentieke vertolkingen van tijdloze liedjes die iedereen nog kent. The Wieners voorzien de muziek van interessante, soms komische en soms ontroerende anekdotes over deze eerste pophelden, waarvan velen op tragische wijze aan hun eind kwamen. 

De band bestaat uit Rob Roemers (zang, gitaar, steel guitar), Jaap Wijn (zang, contrabas, basgitaar) en Jan Timmermans (zang, drums, gitaar). The Wieners waren de afgelopen jaren in de theaters te zien met hun odes aan The Everly Brothers en Buddy Holly. Nu een eerbetoon aan alle belangrijke country- en rock’n’rollpioniers, ofwel de Classic Rock’n’Roll Stars!

De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterstroud.nl. Daar kan ook, zoals bij elke voorstelling in Theater Stroud, een reservering worden gemaakt voor een plaats aan de Theatertafel (gratis), een borrelarrangement of dinerarrangement.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie