Afbeelding
Veluwe Duurzaam

Eindejaars Energiebespaaractie voor de inwoners van de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem

Overig

PUTTEN In de maand december kunnen belangstellenden de helft van het aankoopbedrag terugkrijgen als ze één of meerdere energiebespaarproducten hebben gekocht. Denk aan isolatiematerialen, ledverlichting, infraroodpanelen en nog veel meer. 

Met deze Eindejaars Energiebespaaractie willen de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Hattem inwoners tijdens de decembermaand helpen energie en kosten te besparen. Inwoners kunnen korting krijgen als ze een product halen bij een bouwmarkt, doe-het-zelf winkel, installatie- of bouwbedrijf in de regio Noord-Veluwe. Daarna kunnen ze hun bon(nen) online inleveren bij duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam. 

Deze actie geeft inwoners een extra steuntje in de rug om aan de slag te gaan met energiebesparing in huis. Wie bijvoorbeeld zijn woning isoleert, heeft minder last van kou en hoeft minder te stoken. Dat kan een lagere energierekening opleveren. En met kleine energiebespaarproducten als raamfolie of deurdrangers is het ook mogelijk om tocht of kou tegen te houden. 

Daarnaast kunnen inwoners ook korting krijgen op producten als een inductiekookplaat, een waterbesparende douchekop en infraroodpanelen. Met een infraroodpaneel verwarm je niet een hele ruimte, maar alleen de plek waar je zit of bezig bent. Omdat deze panelen gericht verwarmen, kan dat weer energie besparen.

IEDEREEN KAN (OPNIEUW) MEEDOEN 

De Eindejaars Energiebespaaractie is een vervolg op de oude Energiebespaaractie. Deze oude actie startte in februari en duurde tot 1 december dit jaar. Met de nieuwe kortingsactie kan ieder Noord-Veluws huishouden opnieuw meedoen. Nieuw is nu dat er op elk deelnemend product 50 procent korting zit. Bij de vorige actie was dit bij een deel van de producten 25 procent korting. Daarnaast zijn er bij deze nieuwe actie ook extra producten toegevoegd. Ook is het maximale bedrag dat mensen terugkrijgen verhoogd naar 150 euro. 

Wie één of meerdere deelnemende producten heeft gekocht, kan zijn totale aankoopbedrag en bon(nen) via de website van Veluwe Duurzaam indienen. Ieder huishouden kan in december één keer declareren. Deze declaratie kan uit meerdere bonnen bestaan. Een huishouden ontvangt dan de helft van het aankoopbedrag terug op zijn rekening (tot maximaal 150 euro). De actie loopt van 1 tot en met 31 december 2022. Bonnen van de maand november mogen ook nog ingediend worden. Meer informatie over de deelnemende producten, de voorwaarden en het declareren is te vinden op: www.veluweduurzaam.nl/eindejaarsactie.

OVER VELUWE DUURZAAM 

Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket van de zeven regiogemeenten: Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten. Inwoners en bedrijven kunnen bij het loket terecht voor onafhankelijke informatie en advies op het gebied van energiebesparing en verduurzaming van woning, tuin en omgeving.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Aantal griepgevallen opnieuw laag, maar epidemie nog niet voorbij 9 uur geleden
Afbeelding
NS: meeste treinreizigers checken nog niet meteen in met bankpas 1 feb, 08:00
Logo
Afbeelding
Leerlingen adopteren voorstelling 31 jan, 11:32
Afbeelding
SDC Putten heeft fijn weekend; winst op FC De Bilt, concurrentie verliest 31 jan, 11:00
Afbeelding
De Meeuwen stelt teleur 31 jan, 09:42
Afbeelding
Huismus het meest gespot tijdens Tuinvogeltelling in Gelderland 31 jan, 08:00
Logo
Afbeelding
Burgemeester Lambooij blijft aan 30 jan, 14:00