Heerlijke oliebollen, appelbeignets en appelkanjers voor het goede doel.
Heerlijke oliebollen, appelbeignets en appelkanjers voor het goede doel. Eigen foto

Bestel oliebollen bij het St Jansdal in Harderwijk voor het goede doel

Overig

HARDERWIJK Ook dit jaar zijn ze weer te koop in ziekenhuis St Jansdal. Heerlijke oliebollen, appelkanjers en appelbeignets voor het goede doel. Inmiddels een jaarlijks terugkerende traditie. De lekkernijen worden elk jaar gebakken door Hop Taartenshop. 

De opbrengst is bestemd voor een aantal goede doelen, waaronder de Stichting Vrienden van St Jansdal. De andere goede doelen dit jaar zijn: MMM Zorgboerderij in Zeewolde en Gezinshuis van Zundert in Ermelo.

De oliebollenkraam staat er op alle woensdagen in december van 10.00 uur tot 16.00 uur en van donderdag 29 tot en met zaterdag 31 december van 9.00 uur tot 16.00 uur in de centrale hal van Harderwijk. Op vrijdag 30 december staat de kraam ook in St Jansdal Lelystad van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wacht niet te lang, want op is op. 

BESTEL VOOR DE JAARWISSELING 

Bestellen voor de jaarwisseling kan uitsluitend online via stzorgvoordezorg.nl. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 december kunnen de bestellingen opgehaald worden tussen 9.00 uur en 14.00 uur. 

Neem voor vragen over bestellingen contact op met het oliebollenteam via telefoonnummer 06-3029 0158. Ook voor bedrijven is het mogelijk om de lekkernijen te bestellen. Zij kunnen voor meer informatie of bestellingen telefonisch contact opnemen. 

WAT IS EEN GOED ZORGDOEL IN DE REGIO 

Er is nog duizend euro beschikbaar voor een laatste zorgdoel in de regio van het ziekenhuis. Laat via de contactgegevens op de website weten welk goed doel u steunt en wie weet gaat de duizend euro daar naartoe. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Aantal griepgevallen opnieuw laag, maar epidemie nog niet voorbij 10 uur geleden
Afbeelding
NS: meeste treinreizigers checken nog niet meteen in met bankpas 1 feb, 08:00
Logo
Afbeelding
Leerlingen adopteren voorstelling 31 jan, 11:32
Afbeelding
SDC Putten heeft fijn weekend; winst op FC De Bilt, concurrentie verliest 31 jan, 11:00
Afbeelding
De Meeuwen stelt teleur 31 jan, 09:42
Afbeelding
Huismus het meest gespot tijdens Tuinvogeltelling in Gelderland 31 jan, 08:00
Logo
Afbeelding
Burgemeester Lambooij blijft aan 30 jan, 14:00