Aan het einde van dit voetbalseizoen verlaat trainer Mark Bakker SDC Putten.
Aan het einde van dit voetbalseizoen verlaat trainer Mark Bakker SDC Putten. Marco Jansen

Trainer Mark Bakker gaat SDC Putten verlaten

9 december 2022 om 10:18 Overig

PUTTEN Na twee jaar eindigt het dienstverband van Mark Bakker als hoofdtrainer van SDC Putten. De oefenmeester heeft zelf besloten om zijn contract niet te verlengen; de technische commissie wilde wel met hem door.

In de gesprekken die de afgelopen weken zijn gevoerd met de technische commissie (TC) werd duidelijk dat Bakker binnen bepaalde geledingen van de club niet voldoende vertrouwen voelt voor een derde seizoen. ,,Na een intensieve periode van nadenken en gesprekken heb ik besloten om SDC Putten na dit seizoen te verlaten. Ik heb alle vertrouwen in de mensen met wie ik samenwerk en het eerste elftal, maar er is verschil in inzicht over de te varen koers door de club en het eerste elftal. Dat is de reden voor mijn besluit om mijn contract niet te verlengen”, zegt Bakker. ,,De energie die ik in de ontwikkeling van de club en het team heb gestopt, zal ik tot het eind van het seizoen blijven geven.”

De technische commissie respecteert en begrijpt deze keuze, maar is wel teleurgesteld. ,,Wij zien in Mark nog steeds de trainer die heel goed past binnen ons technisch beleidsplan waar wij twee jaar geleden mee zijn gestart. Helaas kunnen wij dit project niet samen tot een goed einde brengen. We bedanken hem nu al voor al zijn inspanningen en hopen dat we het jaar op een heel mooie manier kunnen afmaken.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie