Niels van der Bunt nam de vrijwilligersprijs in de categorie onder de 25 jaar in ontvangst.
Niels van der Bunt nam de vrijwilligersprijs in de categorie onder de 25 jaar in ontvangst. Annemieke Westphal-Kreeftmeijer

Winnaars Puttense Vrijwilligersprijs 2022 zijn bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Putten

12 januari 2023 om 09:49 Overig

PUTTEN Niels van de Bunt (18) en Atty Heijting (80) zijn de winnaars van De Puttense Vrijwilligersprijs 2022. Zij ontvingen hun vrijwilligersbokalen in de categorieën ‘onder 25 jaar’ en ‘vanaf 25 jaar’ uit handen van wethouder Jim van den Hoorn. Dit gebeurde tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Putten die afgelopen dinsdag werd gehouden. Kringloopwinkel Overnodig is winnaar in de categorie Vrijwillige Organisatie.

De Puttense Vrijwilligersprijs van het jaar is een waarderingsprijs van de gemeente Putten voor vrijwillige inzet van inwoners en organisaties. Door de inzet van vrijwilligers kunnen organisaties bestaan en zich verder ontwikkelen.

NIELS VAN DE BUNT: VRIJWILLIGER 2022 ONDER 25 JAAR

Niels van de Bunt is winnaar in de categorie onder de 25 jaar. Niels helpt verschillende organisaties in Putten met beeld en geluid. Zo zet hij zich vanaf zijn twaalfde jaar in voor Beachpull Putten. Ook is hij vrijwilliger bij korfbalvereniging De Meeuwen, de Hervormde Kerk en Menvereniging Het Gouden Span.

ATTY HEIJTING: VRIJWILLIGER 2022 VANAF 25 JAAR

Atty Heijting is winnares in de categorie vanaf 25 jaar. Heijting is al 40 jaar vrijwilligster bij de Kunstkelder in het gemeentehuis. Daarnaast is zij lid van de gemeentelijke monumentencommissie. De natuur gaat haar ook aan het hart; ze is actief lid van Stichting voor Natuur- en Milieubescherming Putten, helpt mee tijdens de Landelijke Opschoondag en is lid van de Bomengroep. Heijting staat ook bekend als fervent pleitbezorger van de rechten van vrouwen.

KRINGLOOPWINKEL OVERNODIG: VRIJWILLIGERSORGANISATIE 2022

Kringloopwinkel Overnodig is winnaar in de categorie vrijwilligersorganisaties. De kringloopwinkel draagt door het hergebruik van spullen bij aan een beter milieu. Met het geld dat zij daarmee verdienen, helpen zij een grote verscheidenheid aan sociale doelen in de gemeente. Ook helpt Kringloopwinkel Overnodig mensen met een taalachterstand. Hierdoor krijgen zij een betere kans op de arbeidsmarkt.

Cornelis Klomp nam de prijs namens de vrijwilligers van Kringloopwinkel Overnodig in ontvangst van wethouder Van den Hoorn.
Atty Heijting nam de vrijwilligersprijs in de categorie boven de 25 jaar in ontvangst.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie