Met Slokkie op de foto bij de plaatselijke slijterij.
Met Slokkie op de foto bij de plaatselijke slijterij. Eigen foto

Ondernemende Puttense tweeling Dave en Denise Zwart ontwikkelt tropisch drankje: ‘We willen heel Nederland veroveren’

17 november 2023 om 09:15 Overig

PUTTEN In Putten bloeit een nieuwe onderneming dankzij twee jonge lokale ondernemers, Dave en Denise Zwart. Gedurende het afgelopen jaar hebben zij met passie en toewijding gewerkt aan hun nieuwste creatie: Slokkie, een verfrissend tropisch (alcoholisch) drankje met de smaak van passievrucht en ananas, en een subtiel vleugje peper voor de perfecte balans.

De inspiratie achter Slokkie kwam voort uit Dave en Denise’s liefde voor ondernemen en hun verlangen om iets unieks te creëren. ,,Als tweeling wilden we samen iets ondernemen’’. Het idee ontstond plotseling: ‘We gaan ons eigen shotje maken’, zeiden we tegen elkaar.

Na maanden van experimenteren en proeven hebben zij uiteindelijk de ideale formule gevonden voor Slokkie. Het drankje heeft een unieke smaak en verovert daardoor de harten van de lokale kroegen. ,,We wilden een drankje maken dat mensen meeneemt naar tropische oorden, zelfs als ze gewoon thuis zijn”, zegt Denise enthousiast.

Sinds de lancering van Slokkie zijn de reacties positief. Het drankje is verkrijgbaar bij verschillende lokale horecagelegenheden en slijterijen (zo ook de Mitra Putten, zie foto) en de vraag blijft groeien. Dave en Denise hebben grootse plannen voor de toekomst van Slokkie. Hun droom reikt verder dan de dorpsgrenzen. ,,We willen heel Nederland veroveren”, zegt Dave met een glimlach.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie