Afbeelding
Photo by Donald Giannatti on Unsplash

4x Ultieme zomerse relatiegeschenken voor collega’s

5 mei 2021 om 13:55 Partnercontent

Het zonnetje schijnt vaker, de ijssalons en terrassen zijn weer open en we zijn voorzichtig onze vakantie aan het plannen. Oftewel, de zomer is (eindelijk) in zicht. Tijd om de zomersfeer naar kantoor of thuiswerkplek te halen. In deze blog lees je een aantal tips over hoe je van je werkplek een zomers paradijs kunt maken. 

SeatZac

Het voordeel van thuiswerken in de zomer is dat je in de tuin kunt werken. Met een fris glas limonade, een zonnetje en tjilpende vogeltjes op de achtergrond is thuiswerken beslist geen schande. Maar wat het werken in de tuin nog beter maakt, is een SeatZac. Deze met luchtgevulde chillbag zet je neer op jouw lievelingsplekje in de tuin; zo kun je genieten van de zon en werken tegelijk. Bovendien biedt de SeatZac de mogelijkheid om rechtop te zitten.

Dit zorgt ervoor dat je je rug niet belast door een verkeerde zithouding. Zo kun je op een verantwoorde manier zitten en relaxen.

Inflatables

Denk je aan zomer? Dan denk je aan dobberen op zee of in het zwembad. En waar je dat voorheen deed met een standaard luchtbed, kun je dat nu doen met allerlei gekke figuren. Met opblaasbare unicorns, donuts, flamingo’s en ananassen dobber je niet alleen over het water, maar kun je ook nog eens instagrammable kiekjes maken. Hiermee kun je dus ook een winactie houden onder collega’s. Stuur inflatables met bedrijfslogo op naar je collega’s en vraag hen vervolgens om een originele foto te maken met de inflatable. Wie de meest originele foto maakt, wint bijvoorbeeld een zomerpakket.

Wijnkoeler

Drinken je collega’s het liefst een glaasje wijn in het park of aan het strand? Dan maak je ze gegarandeerd blij met een wijnkoeler. Voor extra lang plezier van de koeler kun je ‘m van tevoren alvast in de vriezer leggen. Zo weet je zeker dat je een ijskoud drankje hebt wanneer je bij het strand of bij het park aankomt. Daarnaast kun je de wijnkoeler ook gebruiken voor in de tuin als stijlvolle eyecatcher voor op tafel. Een ander voordeel is ook dat je niet elke keer heen en weer hoeft te lopen naar de koelkast. Handig!

Bieropener en sleutelhanger

Heb je collega’s die liever een biertje nuttigen dan een glas wijn? Dan kun je hen blij maken door een bieropener en sleutelhanger te bedrukken met een originele boodschap. Zo hebben je collega’s altijd een bieropener bij de hand. Dit geschenk is niet alleen handig in de zomer wanneer je samen met collega’s een biertje drinkt tijdens een spannende EK-wedstrijd, maar ook tijdens een vrijdagmiddagborrel in de herfst, winter of lente. Dit relatiegeschenk dus niet seizoensgebonden, maar komt wel van pas wanneer je samen met collega’s bier drinkt in het park. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie