Afbeelding
Foto: Freepik

Werken als verpleegkundige? Verdiep je in de mooie vacatures van Joinuz

7 maart 2022 om 11:20 Partnercontent

Heb je ooit voor het vak van verpleegkundige gekozen en is het bieden van hulp jouw tweede natuur? Als je wilt terugkeren in de zorg of toe bent aan een volgende stap binnen je professionele leven, zijn hiervoor legio mogelijkheden. De vraag naar gekwalificeerde verpleegkundigen is groot en zal in de toekomst alleen maar verder toenemen. Wat werken als verpleegkundige extra interessant maakt, is het brede werkveld. Het strekt zich uit over: algemene ziekenhuizen, psychiatrische ziekenhuizen, de verpleeghuiszorg, de thuiszorg en woon- en leefgemeenschappen voor mensen met een handicap. Wil jij je inzetten binnen de GGZ, in het ziekenhuis, de gehandicaptenzorg of de ouderenzorg?

Ben je opgeleid voor het bieden van persoonlijke zorg, het verrichten van preventieve handelingen, het verrichten van verpleegtechnische handelingen en het geven van voorlichting? Bij de eigenzinnige detacheringsorganisatie Joinuz vind je altijd een mooie vacature voor verpleegkundige.

Bij het veelzijdige beroep van verpleegkundige horen onder andere de volgende taken: 

• Verpleegtechnische handelingen;
• Persoonlijke zorg;
• Preventieve handelingen;
• Voorlichting geven;
• Toedienen van medicijnen;
• Het geven van injecties;
• Het aanleggen van infusen;
• Verslag uitbrengen aan collega-zorgverleners.

Veelzijdig beroep in de zorg 

Dat het beroep van verpleegkundige ontzettend veelzijdig is, blijkt alleen al uit het even veelzijdige takenpakket. Dit bestaat onder andere uit: het toedienen van medicijnen, het geven van injecties en het aanleggen van infusen. Daarnaast coördineer je de activiteiten rond het verpleegproces en breng je verslag uit aan collega-zorgverleners. Je onderneemt direct actie als de toestand van patiënten verslechtert. Omdat je regelmatig met zorgverleners uit andere disciplines spreekt, werk je veel samen. Dat je aan de slag kunt in uiteenlopende functies binnen een groot scala aan zorginstellingen met diverse soorten zorgvragers, maakt het beroep extra interessant. Je werkt met mensen die dagelijks zorg nodig hebben vanwege functiebeperkingen of ziekte, zoals: mensen met lichamelijke of verstandelijke beperkingen, ouderen, mensen met chronische ziekten of (pasgeboren) kinderen. Als verpleegkundige zorg je dus voor kwaliteit van leven bij patiënten.

Individuele gezondheidszorg

Naast de vacature voor verpleegkundige heeft Joinuz als detacheerder in de zorg ook veel mooie verzorgende IG vacatures in huis, bij een grote groep gevarieerde opdrachtgevers. Wanneer je gaat werken als verzorgende IG (verzorgende individuele gezondheidszorg), krijg je te maken met verschillende mensen met allemaal hun eigen achtergrond, zorgvraag en verhaal. Je kunt als verzorgende IG onder andere aan de slag in de ouderenzorg, binnen GGZ, in de gehandicaptenzorg en binnen het ziekenhuis. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie