Wim Daniels komt naar Theater Stroud.
Wim Daniels komt naar Theater Stroud. Merlijn Domernik

Taalmeester Wim Daniëls in Theater Stroud

23 februari 2022 om 11:00 Podiumkunsten

PUTTEN Schrijver Wim Daniëls komt op donderdagavond 10 maart naar Theater Stroud in Putten. Daniëls, taalmeester in hart en nieren, heeft al meer dan vijftig boeken op zijn naam staan.

Daniëls vertelt op luchtige wijze en vol humor over onze taal en het schrijverschap. De avond wordt mede georganiseerd door de Bibliotheek Noordwest Veluwe. Gegarandeerd een leuke, leerzame avond in Putten, waarbij bezoekers na afloop zullen denken: hoe kan het dat ik al dit moois niet eerder heb geweten?!

Wim Daniëls is schrijver van talloze boeken over taal, literaire verhalenbundels, woordenboeken, poëzie en informatieve boeken. Daarnaast is hij geregeld op radio en tv en treedt hij op in het theater.

In ‘Het dorp’ (2019) brengt Daniëls dorpen van weleer met humor en nostalgie tot leven: een feest der herkenning. De gelijknamige tv-serie uit 2021 met Huub Stapel krijgt in 2022 een vervolg. Hij schrijft over velerlei onderwerpen in duidelijke en toegankelijke taal. Over de vakantie of vrijetijdsbesteding, familie of koddigheden van de Nederlandse taal - Wim Daniëls weet het!

KAARTVERKOOP De avond begint om 20.15 uur en wordt gehouden in samenwerking met Theater Stroud en er is gelegenheid om te signeren aan de boekentafel van Bruna Putten. 

Koop een entreebewijs voor 17,50 euro online via www.theaterstroud.nl.

 Leden van de bibliotheek betalen 15.00 euro voor een kaartje, deze zijn verkrijgbaar bij Bibliotheek Putten. Kijk voor de actuele informatie en de kaartverkoop op www.theaterstroud.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie