Afbeelding
Theater Stroud

Bekendmaking van nieuw programma Theater Stroud

24 mei 2022 om 08:00 Podiumkunsten

PUTTEN De laatste voorstelling van dit seizoen is nog maar net achter de rug en nu al blikt Theater Stroud graag vooruit. Op zaterdagavond 11 juni organiseren zij een Preview avond om theaterliefhebbers te laten weten welke artiesten en voorstellingen er komend seizoen 2022-2023 op het programma staan in Theater Stroud.

Iedereen mag de Preview avond bezoeken, de entree is gratis. Wel is het nodig om een plek te reserveren. Dat kan online op de website van het theater. Tijdens de avond maakt de nieuwe programmeur Nithard Keijdener namens het bestuur van Theater Stroud álle drieëntwintig voorstellingen en artiesten voor komend seizoen bekend. De bekendmaking wordt op een leuke manier afgewisseld met vier korte live optredens van artiesten die komen gaan. 

KAARTVERKOOP Voorzitter van Theater Stroud Astrid van Schaik: ,,Het leuke van deze Preview avond – en het voordeel ervan voor échte theaterliefhebbers – is dat mensen voorrang krijgen op het aanschaffen van theaterkaarten. Ik kan alvast verklappen dat er komend seizoen weer echt een paar grote namen en topartiesten naar Putten komen. Daar wil je gewoon snel bij zijn, anders gaan de kaartjes aan je neus voorbij!”

INFORMATIE Kaarten zijn gratis en te krijgen via de website van het theater. De kassa is een uur vóór aanvangstijd geopend. De Preview avond begint om 20.15 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie