Peter Lusse.
Peter Lusse. Eigen foto

Cabaretvoorstelling Eddie voor het leven van Peter Lusse in Theater Stroud in Putten

25 maart 2023 om 20:00 Podiumkunsten

PUTTEN Theater Stroud presenteert op zaterdag 1 april 2023 de cabaretvoorstelling Eddie voor het leven van Peter Lusse. Dertig jaar geleden speelde Peter Lusse de rol van Eddie in de TV-serie Vrienden voor het leven. Nou, dat heeft hij geweten! Na drie decennia vanTV-programma’s, toneelstukken, cabaretvoorstellingen, musicals en operaconcerten, is hij voor veel mensen nog steeds ‘Eddeped’.

Peter vertelt met smaak over hoe het allemaal begon, hoe het eraan toeging en wat er daarna gebeurde.

Over hoe zo’n comedyserie nou eigenlijk gemaakt wordt. Over de techniek van het comedy acteren en comedy schrijven. Over hoe je het beste een mop kunt vertellen. Over de relatie tussen Peter en Eddeped. Hoe Alter is zijn Ego eigenlijk?  

Kortom: Een uitgebreide kijk in de keuken van Vrienden, en ook in de keuken van Peter zelf.  

Een avond mét humor óver humor, over voorspoed, maar ook over tegenwind. En omdat Peter cabaretier in hart en nieren is, blijven een paar conferences en liedjes u niet bespaard…

De voorstelling van 1 april begint om 20.15 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterstroud.nl. Daar kan ook, zoals bij elke voorstelling in Theater Stroud, een reservering worden gemaakt voor een plaats aan de Theatertafel (gratis) en een borrelarrangement. Bij de voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie