Kindervoorstelling Post - Geschreven door Jasmijn van Arkel
Kindervoorstelling Post - Geschreven door Jasmijn van Arkel Kindervoorstelling Post

Fantasierijke en muzikale kindervoorstellingen in Huis van Ermelo tijdens eerste Nationale KinderTheaterWeek

5 oktober 2023 om 19:30 Podiumkunsten

ERMELO Het Nationale Theaterweekend was al een groot succes, maar het was er nog niet voor kinderen. De eerste Nationale KinderTheaterWeek vindt plaats van 18 t/m 25 oktober 2023 in ruim zestig Nederlandse theaters. Zo ook het Huis van Ermelo.

,,Het bijwonen van theatervoorstellingen is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Ze komen in aanraking met allerlei verhalen en het prikkelt de fantasie”, laat een woordvoerder van Interactie Ermelo weten. Het Huis van Ermelo heeft twee kindervoorstellingen gepland tijdens de Nationale KinderTheaterWeek.

ANANSI DE SPIN

Woensdag 18 oktober om 11.00 uur vindt de voorstelling Anansi de Spin – Sterker dan Olifant plaats. Een wonderlijke, muzikale voorstelling, waar de eeuwenoude verteltraditie van de verhalen van Anansi de Spin centraal staat. Anansi heeft de lekkerste banaantjes ooit in een boom zien hangen. Hij klimt helemaal naar boven en dan… worden ze zo onder zijn neus weggekaapt door de sterke, grote Olifant. Deze theatervoorstelling is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Iven Cudogham en is geschikt voor kinderen ouder dan 4 jaar. 

KINDERVOORSTELLING POST 

De kindervoorstelling ‘Post’ staat zaterdag 21 oktober om 11.00 uur op het programma. Post is een unieke, mobiele kindervoorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar. In hun speelse, humoristische en ontroerende kindervoorstelling, nemen Jasmijn van Arkel en Anne Thijs Stegeman de kinderen mee in het leven van een zogenaamde postreiziger. Een jong meisje dat besloten heeft een wereldreis te maken via de post. Als pakketje verzendt ze zichzelf naar alle plekken waar ze altijd al naartoe heeft willen gaan. 

Na de voorstelling Post, kunnen kinderen bij de Bibliotheek Noordwest-Veluwe in Ermelo aansluiten voor bijbehorende workshop. 

Ga naar www.huisvanermelo.nl/agenda voor meer informatie of bestel je tickets.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie