De familievoorstelling Professor S. komt op zaterdag 11 november naar de theaterzaal in het Huis van Ermelo. Foto: theatermaker Said el Abboudi.
De familievoorstelling Professor S. komt op zaterdag 11 november naar de theaterzaal in het Huis van Ermelo. Foto: theatermaker Said el Abboudi. KAP - Professor S. © Elodie Vreeburg 10

Familievoorstelling Professor S. over wonderlijke wereld van het brein in theater De Dialoog Ermelo

22 oktober 2023 om 20:00 Podiumkunsten

ERMELO De familievoorstelling Professor S. komt op zaterdag 11 november naar de theaterzaal in het Huis van Ermelo. Deze voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige populaire kinderboeken van niemand minder dan neuropsycholoog Erik Scherder en Mariëlla van de Beek. 

Erik Scherder is bekend van zijn colleges bij DWDD, waarin hij op geestige wijze de mysteries van het brein ontrafelt. De kern van zijn werk is het belang van bewegen en muziek.

TOEGANKELIJK VOOR KINDEREN

In Professor S. wordt het gedachtengoed van Erik Scherder toegankelijk gemaakt voor kinderen. Tijdens de voorstelling neemt Simie, de assistent van de Grote Professor S, bezoekers mee op een boeiende reis door het land, vergezeld door zijn inspirerende brein. De voorstelling belooft een wervelende les over het brein te worden. Wat dit een echte familievoorstelling maakt, is dat het niet alleen boeiend is voor kinderen, maar dat ook volwassenen hier nog veel van opsteken.

AVONTUUR

Professor S. is een verbazingwekkend realistisch, grappig, muzikaal en humoristisch avontuur door de wonderlijke wereld van het brein. De voorstelling begint om 15.00 uur en is zeer geschikt vanaf 7 jaar.  

Tickets zijn verkrijgbaar via huisvanermelo.nl/professor-s/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie