Reini van Schoor, CDA
Reini van Schoor, CDA Arjan Glas

Fractievoorzitter CDA vertrekt uit raad

25 oktober 2019 om 12:03 Politiek


PUTTEN Reinie van Schoor neemt donderdag 31 oktober afscheid als raadslid van de gemeente Putten. Zij wordt opgevolgd door Wim van de Koot. Het is de tweede wisseling binnen het CDA sinds de gemeenteraadsverkiezingen.

Wijnand Kooijmans

Van Schoor is tot nu toe fractievoorzitter van het CDA in de Puttense gemeenteraad. Een reden voor haar afscheid is nog niet bekend. Haar opvolger Van de Koot is al actief als commissielid. Hij stond op nummer zes van de lijst en is een geboren en getogen Puttenaar.


In het dagelijks leven is hij hoofd Legal & Contract management bij Ballast Nedam waardoor regels en procedures hem niet vreemd zijn. Sinds mei 2012 is hij secretaris van het CDA Putten.

FUNDAMENTEEL Vanuit zijn familie en achtergrond draagt het nieuwe raadslid de agrarische sector een warm hart toe. Hij vindt dat boeren een fundamenteel onderdeel zijn van de gemeente Putten en daarom ondersteuning verdienen waar mogelijk. Hij is verder vaak te vinden op het voetbalveld en heeft fietsen als hobby.

Eerder nam Robert Olthuis al afscheid als raadslid. Voor hem viel deze functie niet te vervullen met zijn dagelijkse werkzaamheden. Onder meer door de buitenlandse reizen die hij hiervoor moet maken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie