Afbeelding
VVD Putten

Puttenaar betrapt bij bekladden verkiezingsposter VVD

26 februari 2021 om 08:49 Politiek

PUTTEN Een 18-jarige inwoner van Putten is donderdagmiddag op heterdaad betrapt bij het bekladden van een verkiezingsposter van de VVD.

Dat meldt de VVD Putten op haar website. ,,De inwoner bekladde de verkiezingsposters met krulletjes en kruisjes. Of het dezelfde persoon is die eerder nazi-uitingen aanbracht, is nog niet bekend’’, aldus de VVD. Het ging daarbij zoals eerder gemeld onder meer om hakenkruizen en een Hitler-snorretje op het gezicht van landelijk lijsttrekker Mark Rutte. Deze posters waren daarna vervangen.

WANGEDRAG ,,De eerste dader is gepakt door de Puttense politie’’, meldt woordvoerder Albert de Bruin op de site. ,,Wat ons betreft, is dat een mooi resultaat en het maakt duidelijk dat mensen die dit soort wangedrag vertonen kans maken om opgepakt te worden.’’

AGENT Volgens de politie werd de jongeman donderdag rond 12.15 uur op de Voorthuizerstraat op heterdaad betrapt door een agent. Er waren verkiezingsposters van de VVD en Forum voor Democratie beklad, aldus de politie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie