V.l.n.r.: gemeentesecretaris F.E. (Ferdinand) Contant, wethouder E.T. (Ewoud) 't Jong, wethouder J. (Jim) van den Hoorn, burgemeester H.A. Lambooij, wethouder B. (Bertus) Cornelissen, wethouder P.A. (Sander) van Nieuwenhuizen
V.l.n.r.: gemeentesecretaris F.E. (Ferdinand) Contant, wethouder E.T. (Ewoud) 't Jong, wethouder J. (Jim) van den Hoorn, burgemeester H.A. Lambooij, wethouder B. (Bertus) Cornelissen, wethouder P.A. (Sander) van Nieuwenhuizen Fokko Everts

Gemeente Putten geeft toestemming voor bouw vrijstaande woning aan Halvinkhuizerweg

28 november 2023 om 11:19 Politiek

PUTTEN Door de gemeente Putten wordt medewerking verleend aan de bouw van een vrijstaande woning met garage op het perceel achter de Halvinkhuizerweg 11. De woning wordt ontsloten via het Kerkwegje.

Het college van burgemeester en wethouders heeft het ontwerpbestemmingsplan dat hiervoor noodzakelijk is goedgekeurd. Dat wordt nu ter inzage gelegd. De bouw van de woning staat de bedrijfsvoering van de omliggende bedrijven niet in de weg.

Hiernaast speelt mee dat de gemeente de wens heeft het bedrijventerrein om te zetten naar wonen. Omwonenden hebben aangegeven geen problemen te hebben met de bouw van de woning.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie