Zelfs de Puttense koeien vinden de truien mooi
Zelfs de Puttense koeien vinden de truien mooi VVV Putten

Puttenaren laten trots hun afkomst zien

10 juli 2021 om 12:09 Recreatie Deel je nieuws

Sinds 1 juli zijn bij VVV Putten t-shirts en truien te koop met daarop de skyline van Putten. In eerste instantie bedacht voor de toerist als mooi souvenir, maar naar nu blijkt vooral items voor trotse Puttenaren.

Suzanne van den Bor, vestigingsmanager van VVV Putten, vertelt: ,,We kregen de afgelopen jaren veel vraag naar souvenirs met Putten erop. Ons assortiment had vooral heel veel items met Veluwe erop. Om in te spelen op de vraag hebben we een productlijn toegevoegd met daarop de skyline van Putten. Je ziet o.a. Molen het Hert, de bostoren op Landgoed Schovenhorst, de Vrouw van Putten en de Oude Kerk. Maar ook de mooie natuur van Putten is in de skyline te zien.”

Hoewel de VVV de nieuwe productlijn hoofdzakelijk voor de toeristen bedacht had. Blijkt nu dat vooral Puttenaren trots met de skyline op hun borst rondlopen. “Wij vinden het natuurlijk alleen maar heel gaaf om te zien dat Puttenaren zo trots zijn op onze gemeente.” aldus van den Bor.

Omdat al die mensen ook een beetje reclame maken voor ons prachtige dorp en wellicht nieuwe toeristen hierheen halen willen we ze graag bedanken, dus verloten we 2 truien op facebook.

Naast de truien en t-shirts zijn er ook mokken, linnen tasjes en andere leuke items gemaakt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie