Het Theehuis van Natuurmonumenten op landgoed Oud Groevenbeek in Ermelo is in de week van 21 tot 25 november gesloten.
Het Theehuis van Natuurmonumenten op landgoed Oud Groevenbeek in Ermelo is in de week van 21 tot 25 november gesloten. Natuurmonumenten

Theehuis van Natuurmonumenten op landgoed Oud Groevenbeek woensdag gesloten

21 november 2022 om 15:27 Recreatie

ERMELO Aankomende week wordt het Theehuis op landgoed Oud Groevenbeek gerenoveerd. Derhalve is het theehuis van 21 tot 25 november gesloten. 

Het Theehuis bestaat alweer zeven jaar, tijd voor een opfrisbeurt. Inge van Kampen, boswachter Communicatie en Beleven bij Natuurmonumenten, geeft aan blij te zijn dat alles in één week kan worden gerealiseerd. ,,Binnen wordt er geschilderd en de vloer zal geheel worden vernieuwd. Het dak is afgelopen september gerenoveerd en zal nu worden voorzien van een prachtig sedum dak.”

OPENINGSTIJDEN THEEHUIS OUD GROEVENBEEK

Met de huidige openingstijden op woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur, houdt het in de praktijk in dat het theehuis alleen woensdag 23 november niet open gaat voor publiek. Zaterdag 26 november staan de vrijwilligers van Natuurmonumenten weer klaar om gasten te ontvangen in een geheel opgeknapt theehuis. De natuurspeeltuin blijft gewoon open.

ADRES EN BEREIKBAARHEID THEEHUIS OUD GROEVENBEEK 

Centraal op landgoed Oud Groevenbeek ligt het Theehuis. Adres is Putterweg 238, 3851 VG, Ermelo. Het Theehuis is alleen bereikbaar per fiets of te voet. Parkeren kan op de parkeerplaats van Natuurmonumenten aan de Putterweg/kruising Watervalweg (herkenbaar aan welkomstbord).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie