Afbeelding
Welzijn Putten

Bowling 50+ zoekt nieuwe leden

11 maart 2022 om 08:32 Verenigingen

PUTTEN Elke maandagmiddag bruist het van de gezelligheid in het Bowling- en Partcentrum de Putter Eng aan de Engweg 6A. Sinds 1978 zijn de bowlingbanen op die middag het domein van de club Bowling 50+. 

,,De club bestaat uit mannen en vrouwen die het gezellig vinden om met elkaar te bowlen”, aldus Cor Drost die al sinds jaar en dag de administratie van de club voert en graag een bal werpt.  Meneer Drost vervolgt zijn verhaal. ,,We komen elke maandagmiddag bij elkaar en spelen op dit moment op drie banen, maar vroeger speelden we op alle zes de banen van het centrum. Mede door corona zijn we de afgelopen tijd veel leden kwijt geraakt. Ook zijn er mensen die niet meer durven te komen, omdat ze nog steeds bang zijn om besmet te raken door corona. We zijn dus op zoek naar nieuwe leden.” 

Leden betalen 7,50 euro per keer en als men een keer niet kan dan betaalt men 2,50 euro. Hiervan wordt de huur van de bowlingbanen betaald en een extraatje voor de leden met Pasen en de Kerst. 

Jan van der Zanden geeft lachend antwoord op de vraag wat iemand nodig heeft om mee te kunnen doen: ,,Twee handen met vijf vingers en een goed humeur, want we zijn een gezellige club. We spelen ook niet voor prijzen, het is geen competitie.”

Interesse om lid te worden van Bowling 50+? Neem dan contact op met Cor Drost, tel. 351300 of loop binnen bij de bowlingbaan tussen half twee en twee uur om een keer vrijblijvend te komen kijken.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie