Twee elektrische auto's aan het opladen.
Twee elektrische auto's aan het opladen. Pixabay

Bezwaar over twee parkeerplaatsen voor elektrische auto’s aan de Wijenburgh in Putten te laat ingediend

3 oktober 2023 om 16:37 Verkeer en vervoer

PUTTEN Een bezwaarschrift tegen het aanwijzen van twee parkeerplaatsen aan de Wijenburgh in Putten voor het elektrisch opladen voor auto’s is door het Puttense college van burgemeester en wethouders ongegrond verklaard. Het neemt daarmee het advies over van de onafhankelijke commissie bezwaarschriften.

Het bezwaar is te laat ingediend en er worden geen geldige redenen gezien die het aannemelijk maken dat niet tijdig bezwaar kon worden aangetekend. Dat geldt ook ten aanzien van het argument dat de bezwaarmaker vindt dat zij persoonlijk op de hoogte had moeten worden gesteld van het verkeersbesluit dat de plaatsing van de laadpalen mogelijk maakt.

Het besluit betekent dat niet inhoudelijk op de bezwaren behoeft te worden ingegaan. Wel is tijdens de zitting van de bezwarencommissie aangegeven dat voor het door de bezwaarmaker aangegeven probleem een oplossing mogelijk is. Het gaat dan om het aanwijzen van een invalidenparkeerplaats naast de locatie voor het opladen van de auto’s. Hiervoor moet dan wel aan aanvraag worden ingediend.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie