Het pand van Wendt Haarmode aan de Dorpsstraat 15 in Putten.
Het pand van Wendt Haarmode aan de Dorpsstraat 15 in Putten. Van Donkersgoed Multimedia

Wendt Haarmode sluit deuren definitief aan eind van het jaar

22 november 2019 om 13:21 Winkels

PUTTEN Na 57 jaar komt er een einde aan het voortbestaan van Wendt Haarmode aan de Dorpsstraat 15 in Putten. ,,Het zal voor velen een verrassing zijn", staat te lezen in een persbericht van de kapsalon. ,,Overnamegesprekken de afgelopen tijd hebben niet geleid tot het gewenste resultaat. De ontwikkelingen de afgelopen jaren hebben ons doen besluiten het bedrijf niet voort te zetten.

Tot 31 december 2019 zullen wij ons uiterste best doen om een ieder zo goed mogelijk van dienst te zijn. Alle medewerkers gaan na deze datum hun eigen weg. Erica Mulderij gaat voor zichzelf beginnen, Janneke van Diest doet dat ook. Zij kunnen informeren wat de mogelijkheden zijn."

En verder: ,,Van de andere medewerkers is nog niet bekend wat hun plannen zijn. Wij willen een ieder enorm bedanken voor het vertrouwen in ons de afgelopen jaren. Het waren bijzondere jaren die wij vaak met veel plezier hebben mogen beleven, maar er is een tijd van komen en van gaan. Wij hopen onze klanten de komende weken nog te zien in onze salon om met een goed gevoel afscheid te kunnen nemen."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie