Afbeelding
Ton Schoenmakers

Tijdelijke eenpersoons-supermarkt bij Strand Nulde

22 juli 2020 om 09:32 Winkels

PUTTEN Bij Strand Nulde staat vanaf woensdag een eenpersoonswinkel van supermarktketen SPAR. De kleine vestiging, SPAR mini, staat hier nog tot en met dinsdag 28 juli.

 ,,SPAR is de enige winkel die je als Nederlandse toerist overal ter wereld tegenkomt", zegt algemeen directeur John van der Ent. ,,Maar deze zomer blijven we massaal in eigen land. En dus ook in eigen SPAR.” Daarom lanceert de supermarktketen volgens Van der Ent een nieuwe campagne, die is gericht op de thuisblijvers, dagjesmensen en vakantiegangers.

 De eenpersoonswinkel trekt door het land. Volgens Van der Ent speelt SPAR met deze formule in op het nieuwe normaal. ,,Er staat alleen iemand van ons buiten die zorgt voor de bevoorrading en het deurbeleid. Want er kan maar één persoon tegelijk binnen winkelen. Ook afrekenen gaat coronaproof met de zelfscankassa. Zo zijn we helemaal klaar voor de anderhalvemetersamenleving.” 

Op vertoon van de ‘flessenpost’, die wordt uitgedeeld door medewerkers, ontvangen klanten een gratis ijsje. Op de achterzijde van de flessenpost zit daarnaast een voucher waarmee op vertoon in een SPAR-winkel in de buurt gratis sinaasappelsap en twee croissantjes gehaald kunnen worden. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie