Afbeelding
Ton Schoenmakers

Tijdelijke eenpersoons-supermarkt bij Strand Nulde

Winkels

PUTTEN Bij Strand Nulde staat vanaf woensdag een eenpersoonswinkel van supermarktketen SPAR. De kleine vestiging, SPAR mini, staat hier nog tot en met dinsdag 28 juli.

 ,,SPAR is de enige winkel die je als Nederlandse toerist overal ter wereld tegenkomt", zegt algemeen directeur John van der Ent. ,,Maar deze zomer blijven we massaal in eigen land. En dus ook in eigen SPAR.” Daarom lanceert de supermarktketen volgens Van der Ent een nieuwe campagne, die is gericht op de thuisblijvers, dagjesmensen en vakantiegangers.

 De eenpersoonswinkel trekt door het land. Volgens Van der Ent speelt SPAR met deze formule in op het nieuwe normaal. ,,Er staat alleen iemand van ons buiten die zorgt voor de bevoorrading en het deurbeleid. Want er kan maar één persoon tegelijk binnen winkelen. Ook afrekenen gaat coronaproof met de zelfscankassa. Zo zijn we helemaal klaar voor de anderhalvemetersamenleving.” 

Op vertoon van de ‘flessenpost’, die wordt uitgedeeld door medewerkers, ontvangen klanten een gratis ijsje. Op de achterzijde van de flessenpost zit daarnaast een voucher waarmee op vertoon in een SPAR-winkel in de buurt gratis sinaasappelsap en twee croissantjes gehaald kunnen worden. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vergrijzing door bevolkingsgroei, maar regionale verschillen blijven 8 aug, 11:02
Afbeelding
Wasdroger in brand op bovenverdieping restaurant 6 aug, 19:32
Afbeelding
Binnen bij Bezoekerscentrum Nunspeet: Ontdek de Veluwse natuur Uitjes in de regio 6 aug, 15:05
Logo
Afbeelding
Historisch museum De Tien Malen: een kijkje in de geschiedenis van Putten Uitjes in de regio 5 aug, 15:21
Afbeelding
Echte mensen bij het Marius van Dokkum Museum Uitjes in de regio 5 aug, 14:46
Afbeelding
Geslaagde start van kermis Putten 5 aug, 09:16
Afbeelding
Provincie Gelderland vaart voor het eerst mee met Pride Amsterdam 5 aug, 08:45