Afbeelding
© Tim van Donkersgoed

Kok Interieurs sluit noodgedwongen haar deuren

5 november 2020 om 16:23 Winkels

PUTTEN Na het plotselinge overlijden van directeur Jan Kok dit voorjaar, ging zijn vrouw en mede-kandidaat Willy Kok op zoek naar een geschikte overnamekandidaat voor Kok Interieurs. Zij heeft die helaas niet heeft kunnen vinden en zag zich genoodzaakt het bedrijf te sluiten. Het pand is inmiddels leeg en de website is uit de lucht.


Met de sluiting komt er na 55 jaar een einde aan het bestaan van de Puttense interieurwinkel. Jan Kok begon als dertienjarige in de zaak en zette zicht met hart en ziel in voor het bedrijf, dat hij later samen met zijn vrouw runde.

Het pand aan de Gervenhof in Putten werd ruim een jaar geleden gekocht door bouwbedrijf Van de Kolk uit Garderen. De interieurwinkel mocht er nog minimaal een jaar blijven zitten. Nu wordt er een nieuwe Boni supermarkt gerealiseerd op deze locatie.

In 2018 ontstond er nog enige verwarring toen broer Freek Kok met pensioen ging en stopte met Kok Wonen. Kok Wonen zat in hetzelfde pand als Kok Interieurs, maar er was wel een duidelijke scheiding tussen beide winkels. De beddenspeciaalzaak van broer Harry Kok in de Dorpsstraat blijft gewoon geopend.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie